Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Και τώρα... ...............................προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς αγώνες!!!!!!!!!!!!

3 σχόλια:

dreamersfreewill είπε...

Λοιπόν οι εικόνες που είδατε είναι από την αναπαράσταση των Ολυμπιακών αγώνων που έλαβε μέρος στο μπαρουτάδικο, δίπλα στο σχολείο μας!!!Βλέπετε πόσο ωραία περάσαμε κάνοντας παρέα μετις άλλες δύο κοπέλες!!!Ήταν μια ιδιαίτερα δημιουργική στιγμή κατά την οποία γελάσαμε πολύ εμείς,αλλά και οι καθηγητές μας, οι οποίοι μας βοήθησαν πάρα πολύ.Έτσι είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και διασκεδάσαμε πολύ!!!
Να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές μαςπου μας βοήθησαν να ετοιμαστούμε ,τράβηξαν βίντεο και φωτογραφίες και δημιουργήσανε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα!!!
Ευχαριστούμε τον κ.Μπλατσούκα,τον κ.Κωνσταντινέα,τον κ.Λούβαρη,τον κ.Ευαγγελάκη και ιδιαίερα τις καθηγήτριές μας κ.Μπαλιάμη,κ.Λιβαδά και την κ.Βγόντζα(που μας ανακήνωσε 5 λεπτά πριν την έναρξη ότι θέλει να ντυθούμε ιέρειες!!!Αλλά είχε πλάκα!!!)
Το συμπέρασμα είναι ότι το γυμνάσιο ήταν ΤΕΛΕΙΟ και μην βιαστείτε να το εγκαταλείψετε!!!
Είμαι πολυλογού ,ε??? :P :D

Flora είπε...

Αχ, κορίτσια μου γλυκά κι αγαπημένα...
Με σώσατε κυριολεκτικά εκείνη την ημέρα!! Έψαχνα συνεχώς για να βρω κοπέλες για να ντυθούν με χιτώνες στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών του σχολείου μας και καμία δεν δεχόταν! Σε σας όμως μπορώ να βασίζομαι... Κατευθείαν δεχτήκατε και βγάλατε το σχολείο... ασπροπρόσωπο...
Να είστε καλά!
Να ξέρετε κάτι.
Πολύ χαίρομαι που έχω αυτές τις φωτογραφίες στο κομπιουτεράκι μου... Και ειλικρινά, εκ βαθέων το λέω, χαίρομαι πάρα πολύ που σας έχω γνωρίσει!
Ελπίζω να μη χαθούμε, ε;

dreamersfreewill είπε...

Κυρία εκείνη την μέρα αποκτήσαμε μια ακόμα υπέροχη ανάμνηση που καταγράφτηκε στις καρδιές μας!!!
Τα χρόνια μας στο γυμνάσιο ήταν γεμάτα δημιουργία και γι'αυτό λυπούμαστε που το αφήνουμε πίσω μας!!!
Ελπίζουμε να περάσουμε το ίδιο υπέροχα και στο Λύκειο!!!
Και εννοείται ότι δεν θα χαθούμε!!!!!!!!;P